--- hírek ---
2021. március 24. írta: Thészeusz

--- hírek ---

Az oldal soron következő beharangozásai

Most volt egy kis elmaradásom a soron következő beszerzett OneDice játékok bemutatóiban, úgyhogy ezt pótolni igyekezvén, most három is lesz egymás után (vagy négy, hisz nem sokára esedékes az áprilisi vásárlás).

Átmustrálás a OD WW1 kiadvány lesz, vagyis ami az első világháborút dolgozza fel háttérnek.

Utána jön az OD Pulp, ami a két világháború közti “kétöklös” és/vagy fantasztikus ponyvaregények hangulatát dolgozza fel, ami a korai James Bond filmekkel és az Indiana Jones filmekkel újra divatba jött.

Harmadiknak jön az OD Twisted Tomorrow, amire különösen kíváncsi vagyok, mert nem sikerült a bemutatójából rájönnöm, hogy milyen környezet is ez valójában. Talán egy poszt-apokaliptikus fejetlenség? Vagy pedig egy komikusan túlzásba vitt posztmodern világ, amilyen a Tales from the Floating Vagabond szerepjáték (igaz, az űrhajós scifi környezetben) vagy még inkább a Hülyék paradicsoma és a Szexmisszió filmek elképzelése. Meglátjuk :)

Negyediknek pedig... hmm... melyik jöjjön áprilisban? Azt hiszem az OD Spies: Cold War lesz, ami a legtöbb titkosögynökös-kémes szerepjátékkal ellentétben a valós hidegháborús viszonyokat igyekszik feldolgozni.

 

Új hírek: Beszereztem a Veil 2020 című cyberpunk játékot, elméletileg ez is a World of Dungeons egyik feldolgozása.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://theszeusz.blog.hu/api/trackback/id/tr6016476076
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása